ΙΝΤΙΜΕ

Αλεξίου από τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν καπελώνουμε, δεν υποκινούμε τα κινήματα

Δεν είχαμε ποτέ την πατρότητα του μνημονίου. Μπήκαμε σε πάρα πολλές μάχες σε πολλά επίπεδα για να προστατέψουμε όσους περισσότερους μπορούμε τόνισε μιλώντας στην εκπομπή “Μιλάμε πολιτικά” του flash 99,4 o γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Σωτήρης Αλεξίου.

Ανέφερε ότι θα γίνει μία τεράστια καμπάνια σε όλη τη χώρα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει και υποστηρίζει, και προσπαθεί να συνδεθεί πολίτικά με τα κινήματα και όχι να τα καπελώσει ή να τα ενεργοποιήσει και ο ίδιος, είπε.

Ποτέ δεν καπελώνουμε και δεν υποκινούμε τον αγώνα, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τα περί προσπάθειας πασοκοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Αλεξίου σημείωσε με νόημα ότι από την προσπάθεια “δεν μπορεί να λείπει κανείς”. Δε φοβάμαι κανένα και καμία να έρθει στο ΣΥΡΙΖΑ. Κάνουμε ένα μεγάλο προσκλητήριο σε όλον τον κόσμο” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε για τερατώδη δείγματα γραφής. κανείς, είπε δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής μετά τους δύο πρώτους μήνες διακυβέρνησης.

Επικοινωνιακή ναυαρχίδα της ΝΔ για τη διάλυση του δημόσιου πανεπιστημίου, το πανεπιστημιακό άσυλο ανέφερε.

“Πρόβλημα με το άσυλο υπήρχε σε δύο πανεπιστημιακούς χώρους αλλά τα μμε το διογκώσανε τόσο πολύ ανέφερε χαρακτηρίζοντας το ως επιτυχία της ΝΔ.

Ακόμη και αν ηταν προσωπικη άποψη εντάσσεται στο ιδεολογικό πλαίσιο της ΝΔ είπε σχολιάζοντας την δήλωση του Μπάμπη Παπαδημητρίου για την τιμή του νερού. Πρόβλεψε ότι εντάσσεται στο σχέδιο της κυβέρνησης για πλιάτσικο.