Ανατροπή στο θρίλερ με τα δίδυμα κοριτσάκια

Κορυφώνεται η αγωνία για τα δίδυμα κοριτσάκια που εξακολουθούν να αγνοούνται μετά τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική, με την ΕΛΑΣ να ξεκαθαρίζει ότι τα παιδιά στο επίμαχο video δεν ήταν, τελικά, η Σοφία και η Βασιλική Φιλιππόπουλου.

Παρά τις εκκλήσεις των γονιών τους και την προβολή της υπόθεσης από τηλεοπτικούς σταθμούς, ενημερωτικές ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα δύο εννιάχρονα αδελφάκια παραμένουν άφαντα.

Μάλιστα, για τη Σοφία και τη Βασιλική Φιλιπποπούλου εκδόθηκε και Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο καλεί, με τη σειρά του, όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την υπόθεση να ενημερώσει.

Amber Alert για τα δίδυμα κοριτσάκια που αγνοούνται

Άλλα τα παιδιά στο video λέει η ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με νεότερη εξέλιξη, η Αστυνομία επιβεβαιώνει ότι τα δύο κοριτσάκια της οικογένειας Φιλιπποπούλου δεν είναι αυτά στο επίμαχο video.

Ο άνδρας με το μούσι που διακρίνεται δίπλα στα παιδιά, στη φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου, υποστήριξε ότι τα δύο παιδιά που ήταν στη βάρκα ήταν τα δικά του και τα άλλα δύο ήταν τα παιδιά της κουμπάρας του. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να εντοπίστηκε και να εξετάστηκε από την αστυνομία, η οποία επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η υπόθεση παίρνει νέα τροπή, καθώς τα παιδιά θεωρούνται επισήμως αγνοούμενα και όχι διασωθέντα.