Αναγνωστοπούλου: «Η Τουρκία είναι στριμωγμένη αυτή τη στιγμή»

Εμπιστοσύνη στην ελληνική Κυβέρνηση δήλωσε ότι έχει μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm η Σία Αναγνωστοπούλου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην ένταση που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με την Τουρκία, κάνοντας λόγο για… στριμωγμένη Τουρκία.

«Θα μείνω σε αυτά που είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική κυβέρνηση. Δεν μπορώ ούτε την Hurriyet να παρακολουθήσω, δηλαδή να σεβαστώ περισσότερο την άποψη της Hurriyet ή του Τούρκου Πρωθυπουργού ή του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών και να μην εμπιστευτώ τη δικιά μας κυβέρνηση» δήλωσε αρχικά η κ. Αναγνωστοπούλου.

«Ένα κράτος σοβαρό αποφασίζει άμεσα την απάντησή του»

Για εμπιστοσύνη των ελληνικών αναλύσεων και όχι των τουρκικών μίλησε στη διάρκεια της ραδιοφωνικής της παρουσίας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Καλό είναι μέσα σε μία περίοδο αστάθειας, σε μία περιοχή αστάθειας με τη Συρία και τη Μ. Ανατολή γενικώς σε ανάφλεξη με κίνδυνο να δημιουργηθούν διεθνή γεγονότα, όχι μόνο στην περιοχή, καλό είναι να βλέπουμε με σοβαρότητα και να εμπιστευόμαστε τις δικές μας αναλύσεις, αυτό που θέλουμε να δούμε εμείς από την Τουρκία και όχι αυτό που θέλει να επιβάλλει αυτή.

«Ένα κράτος σοβαρό αποφασίζει το ίδιο ποια στιγμή θέλει να απαντήσει και με ποιό τρόπο θέλει να απαντήσει. Τους παλικαρισμούς και τους τσαμπουκάδες της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, το πότε θα απαντήσει μια κυβέρνηση είναι θέμα της δικής της πολιτικής. Η Τουρκία είναι στριμωγμένη αυτή τη στιγμή».