Ανακοινώσεις για τους νέους διευθυντές στην 24MEDIA

Την επίσημη ανακοίνωση των νέων διευθυντών του πολιτικού του σάιτ έκανε ο όμιλος της 24 media φτιάχνοντας παράλληλα μία μίνι παρουσίαση των νέων προσώπων που αναλαμβάνουν το τιμόνι του NEWS 24.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο Αντώνης Φουρλής, μετά από την πολυετή εμπειρία στον χώρο των media, αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή του NEWS 24/7.

Πρόκειται για στέλεχος με 28 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της δημοσιογραφίας, τα 15 από αυτά στο MEGA, ως διπλωματικός συντάκτης και στη συνέχεια ως παρουσιαστής και αρχισυντάκτης στην Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Ξεκίνησε από τον τηλεοπτικό σταθμό “ΑΝΤ1” το 1990, έχει εργαστεί στις εφημερίδες Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, Αγγελιοφόρος, για τρία χρόνια (2001-2004) ως υπεύθυνος για τα Διεθνή ΜΜΕ στην “Αθήνα 2004” και ως σύμβουλος της Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής. Είναι μέλος της CNN Journalism Fellowship από το 2013.

Καθήκοντα Διευθυντή Σύνταξης στο ειδησεογραφικό brand της 24MEDIA αναλαμβάνει ο Κώστας Σαρρηκώστας, στέλεχος του ομίλου τα τελευταία 3 χρόνια ως αρχισυντάκτης στο News 24/7 μετά από μια επιτυχημένη καριέρα στα ΜΜΕ (Ελευθεροτυπία, Αδέσμευτος Τύπος κ.α.). Ο Κώστας Σαρρηκώστας κατείχε μέχρι πρότινος τη θέση του Διευθυντή Σύνταξης στην εφημερίδα ΈΘΝΟΣ ενώ ήταν Διευθυντής Έκδοσης στο ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ.