Αναταραχή στα αποδυτήρια της Λίβερπoυλ λόγω…βοηθού του Κλοπ

Λίγα μόλις 24ωρα πριν την σέντρα του κρίσιμου αγώνα της Λίβερπουλ με τη Ρόμα για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τα αποδυτήρια της ομάδας από την Αγγλία είναι καζάνι που βράζουν μετά την ανακοίνωση των «κόκκινων» που αναφέρει ότι ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ, Ζέλικο Μπούβατς θα απουσιάσει από τον πάγκο για τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα στην ανακοίνωση δεν υπήρξε πλήρης αιτιολογία για την απουσία αυτή, καθώς η διοίκηση των «ρεντς» τόνισε ότι ο Σερβοβόσνιος τεχνικός ζήτησε και πήρε άδεια για προσωπικούς λόγους.

Να σημειωθεί ότι Κλοπ και Μπούβατς υπήρξαν στενοί συνεργάτες επί 17 συνεχόμενα έτη με τον δεύτερο να έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του Γερμανού, τόσο στη Μάιντς όσο και στη Ντόρτμουντ.

Δεν έκανε κανένα άλλο σχόλιο η Λίβερπουλ

«Ο Ζέλικο θα περάσει ένα διάστημα μακριά από το περιβάλλον της πρώτης ομάδας για προσωπικούς λόγους. Παραμένει μέλος της ομάδας και στη θέση του στον σύλλογο δεν πρόκειται να επηρεαστεί από την απουσία του» ανακοίνωσε η Λίβερπουλ, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο άλλο σχόλιο, καθώς το θέμα είναι ιδιαιτέρως προσωπικό.