Αναβλήθηκαν για την Παρασκευή οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Βόλο, λόγω της κακοκαιρίας

Αναβλήθηκαν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, οι εορταστικές εκδηλώσεις και το πολυαναμενόμενο φαντασμαγορικό πολυθέαμα της φωταγώγησης του Βόλου. Στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας άρχισε να βρέχει από τις 4.30 το απόγευμα και η συνεχής, έστω και ελαφρά, βροχόπτωση, δημιουργούσε πολλά προβλήματα στους εξοπλισμούς που είχαν στηθεί στην παραλία του Βόλου μπροστά από το Πανεπιστήμιο.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας με τις «Μέλισσες», έδωσαν το παρών, επευφημήθηκαν από τους χιλιάδες παρευρισκόμενους, αλλά υπήρχε κίνδυνος για τα μηχανήματα από την βροχή, οπότε αποφασίσθηκε το φαντασμαγορικό πολυθέαμα να αναβληθεί για την Παρασκευή στις 7.30 το βράδυ, στον ίδιο χώρο και με το ίδιο πρόγραμμα. 

Η βραδιά αναμένεται να προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο, αφού την Παρασκευή ο Βόλος έχει αργία, τιμώντας τον πολιούχο προστάτη της πόλης, Άγιο Νικόλαο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σόου της φωταγώγησης του Βόλου, συμμετέχουν εκτός από τους προαναφερθέντες, και η Συμφωνική Ορχήστρα Βόλου, χορωδίες και πολλοί καλλιτέχνες με κλασσικό ρεπερτόριο.
   
Απόψε στον Βόλο, η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, αφού σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι συγκεντρωθέντες ήταν πάνω από 15.000, παρά την βροχή που έπεφτε συνεχώς. Δεκάδες τουριστικά λεωφορεία είχαν καταφθάσει με επισκέπτες και απ’ τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, τη Λαμία, την Αθήνα, την Καρδίτσα και άλλες πόλλες για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις, να επισκεφθούν το «Πάρκο των Δεινοσαύρων», αλλά και το «Χωριό του Αη Βασίλη» στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ανανέωσε το ραντεβού με τους χιλιάδες Βολιώτες για την Παρασκευή το βράδυ στις 7.30, υποσχόμενος ακόμη περισσότερες εκπλήξεις.
 

©Πηγή: amna.gr