Απευθείας πτήση Σαράγεβο-Ρώμη εγκαινίασε η FlyBosnia

Απευθείας πτήση που συνδέει το Σαράγεβο με τη Ρώμη εγκαινίασε ο αερομεταφορέας της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης “FlyBosnia”, ανακοινώνοντας πως οι πτήσεις έχει προγραμματιστεί να εκτελούνται σε τακτική βάση από τον Νοέμβριο του 2019.
Η “επίσημη πρώτη”, που έγινε προ ημερών, συγκέντρωσε τουριστικούς πράκτορες από την Ιταλία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης και τουριστικών φορέων, οι οποίοι ενημερώθηκαν τόσο για το νέο δρομολόγιο της FlyBosnia που συνδέει το Σαράγεβο με τη Ρώμη, όσο και για το υπόλοιπο πρόγραμμα του αερομεταφορέα και τους προορισμούς που εξυπηρετεί.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, η απευθείας πτήση Σαράγεβο- Ρώμη θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα και Τρίτη και η διάρκειά της θα είναι μία ώρα και δέκα λεπτά.  Ο πρέσβης της Ιταλίας στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Νίκολα Μινάσι, δήλωσε ότι η εκτέλεση των απευθείας πτήσεων που συνδέουν τις δύο πρωτεύουσες ειναι ιδιαίτερα σημαντική για την ανάπτυξη του τουρισμού και στις δύο χώρες. Επισήμανε επίσης ότι χιλιάδες τουρίστες από την Ιταλία επισκέπτονται κάθε χρόνο τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

©Πηγή: amna.gr