Αποπομπή στελέχους από το μητρώο της ΝΔ απαιτεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Την άμεση αποπομπή του Αθανάσιου Κοσμόπουλου από το «μητρώο στελεχών» της ΝΔ απαιτεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του.

Σε αυτήν καταγγέλλεται ότι ο απόστρατος αξιωματικός Αθανάσιος Κοσμόπουλος, το όνομα του οποίου βρίσκεται μέσα στα πρώτα 15 στελέχη που είχαν εγκριθεί για το συγκεκριμένο μητρώο, καλεί τους πολίτες να αγοράσουν όπλα για να προστατευτούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αθανάσιο Κοσμόπουλο:

«Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει επενδύσει πολλά στο ‘μητρώο στελεχών’, προκειμένου να ανανεώσει το κόμμα του, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένως. Προς τούτο, είχε μάλιστα δώσει στη δημοσιότητα τον Μάρτιο του 2017 τα πρώτα 15 στελέχη που είχε εγκρίνει για το συγκεκριμένο μητρώο, με σκοπό να προωθήσει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Ανάμεσα σε αυτά, βρίσκεται και ο απόστρατος αξιωματικός, Αθανάσιος Κοσμόπουλος, ο οποίος προ ολίγων ημερών έφτασε στο σημείο να αμφισβητεί την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Αστυνομίας και να καλεί τους πολίτες να αγοράσουν όπλα για να προστατευτούν!

Έψαξε πολύ ο Κυρ. Μητσοτάκης για να βρει τέτοια στελέχη; Αυτές άραγε είναι οι συμβουλές που δίνει ο κ. Κοσμόπουλος στον κ. Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση του εγκλήματος; Σε κάθε περίπτωση, απαιτούμε από τον επικεφαλής της ΝΔ να αποπέμψει άμεσα τον κ. Κοσμόπουλο από το κόμμα του. Οι απόψεις που προτρέπουν στην αυτοδικία καταλύουν κάθε έννοια κράτους δικαίου και υπονομεύουν σοβαρότατα τη δημοκρατία».