Αποσύρει τη μήνυση κατά ΕΥΑΘ το ΕΕΘ -Ενδεχόμενο αποζημίωσης των επαγγελματιών

Το ενδεχόμενο συμβολικής αποζημίωσης των επαγγελματιών – βιοτεχνών ως ελάχιστη ανταπόδοση για την ταλαιπωρία που υπέστησαν κατά τις ημέρες της βλάβης στον αγωγό της Αραβησσού, θα εξετάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΑΘ.

Αυτό συμφώνησαν στη σημερινή τους συνάντηση ο πρόεδρος της εταιρείας, Γιάννης Ν. Κρεστενίτης και οι επικεφαλής των Επαγγελματικού (ΕΕΘ) και Βιοτεχνικού (ΒΕΘ) Επιμελητηρίων, Μιχάλης Ζορπίδης και Αναστάσιος Καπνοπώλης.

Αποσύρεται η μήνυση

Στο μεταξύ, στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο α΄αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ Γιάννης Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του ΕΕΘ γνωστοποίησε την απόφασή του να αποσύρει τη μήνυση κατά παντός υπευθύνου που κατέθεσε, μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τη διακοπή υδροδότησης λόγω της βλάβης στον αγωγό της Αραβησσού.

Συνεργασία

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση, στη συνάντηση που έγινε αποφασίστηκε να υπάρχει στενότερη επαφή μεταξύ της ΕΥΑΘ και των δύο επιμελητηρίων της πόλης, και συστηματική ενημέρωση πάνω σε θέματα ευθύνης της εταιρείας, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των επαγγελματιών.