Άρης: Ο Χαριστέας παρουσίασε τον Ένινγκ

Την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του Άρη είχε στη σημερινή, πρωινή προπόνηση ο νέος τεχνικός της ομάδας, Μίχαελ Ένινγκ. Ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος του Άρη πήγε μαζί με τον 54χρονο Γερμανό προπονητή στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ώστε να συστήσει στους παίκτες της ομάδας τον νέο τους προπονητή. 

Μάλιστα, ο Ένινγκ έκανε και μια σύντομη ομιλία στους νέους, πια, παίκτες του, λέγοντας: «H πρώτη εικόνα που έχω για την ομάδα είναι ότι είστε πολύ καλοί παίκτες. Ξέρω πολλά πράγματα για τον καθένα ατομικά, αλλά και για την ομάδα συνολικά. Έχω δει αρκετά παιχνίδια της φετινής σεζόν. Ο “καθρέπτης” όλων μας είναι μέσα στο γήπεδο. Εκεί φαίνεται η αλήθεια για όλους. Θα γνωριστούμε καλύτερα μέρα με τη μέρα και είμαι πεπεισμένος ότι όλα θα πάνε καλά. Η πόρτα μου είναι ανοικτή για όλους για οτιδήποτε σας απασχολεί και θέλετε να συζητήσουμε. Από εσάς θέλω δύο πράγματα κάθε μέρα: πρώτον, το 100% στις προπονήσεις και, δεύτερον, θέλω να βλέπω χαμογελαστά πρόσωπα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο Χαριστέας ήταν λακωνικός: «Ο κύριος Ένινγκ είναι ο νέος μας προπονητής. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη και θέλω όλοι μας να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί γρήγορα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να φέρουμε επιτυχίες στην ομάδα».

 

©Πηγή: amna.gr