Αρνείται άλλη ιατρική φροντίδα η Μπάρμπαρα Μπους

Την απόφαση να μην λάβει ξανά ιατρική θεραπεία πήρε η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μπάρμπαρα Μπους.

Η 92χρονη σύζυγος του Τζορτζ Μπους χρειάστηκε το τελευταίο διάστημα να νοσηλευτεί αρκετές φορές σε νοσοκομεία λόγω ασθενειών, πλέον επιθυμεί να περάσει το χρόνο της δίπλα στην οικογένειά της.

Η Μπάρμπαρα Μπους έβγαλε ανακοίνωση μέσω του γραφείου του συζύγου της, πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, ο οποίος στα 93 του πια, έγινε ο πρώτος Αμερικανός πρόεδρος που έφτασε σε αυτή την ηλικία.

Παντρεμένοι εδώ και 73 χρόνια!

Τζορτζ και Μπάρμπαρα Μπους συμπλήρωσαν φέτος 73 χρόνια γάμου, με την τελευταία να είναι η μοναδική γυναίκα που έχει δει τον σύζυγό της και το γιο της να ορκίζονται πρόεδροι των ΗΠΑ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μάλιστα αντιμετώπισε και αυτός προβλήματα υγείας, αναγκαζόμενος ένα μεγάλο διάστημα να το περάσει στην εντατική λόγω πνευμονίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδόθη για την Μπάρμπαρα Μπους είναι η εξής: «Δεν θα προκαλέσει έκπληξη σε όσους την ξέρουν, ότι η Μπάρμπαρα Μπους στάθηκε σαν βράχος κατά τη διάρκεια της ασθένειάς της, ανησυχώντας όχι για εκείνη, χάρη στην πίστη της, αλλά για τους άλλους. Εϊναι περιστοιχισμένη από μία οικογένεια που λατρεύει, και εκτιμά τα πολλά θετικά μηνύματα και ειδικά τις προσευχές που λαμβάνει».