Αρπαγή Μαρκέλλας: Στα… χαρακώματα οι δικηγόροι

Αλληλοκατηγορίες ανταλλάσσουν οι δικηγόροι της 10χρονης Μαρκέλλας με το συνήγορο της 33χρονης κατηγορούμενης.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο συνήγορος της οικογένειας του κοριτσιού, Αλέξης Κούγιας, ανέφερε ότι υπήρξε επικοινωνία με την πλευρά της 33χρονης και έγινε συζήτηση για εξωδικαστικό συμβιβασμό, χωρίς πάντως να ξεκαθαρίζει εάν τέθηκε στο τραπέζι χρηματικό ποσό.

Μάλιστα, ο κ. Κούγιας επανέλαβε τον ισχυρισμό του μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και μάλιστα αναρωτήθηκε πού θα τα βρει τα χρήματα η πλευρά της 33χρονης. Κάτι που, σύμφωνα με τον ίδιο, ενισχύει τη θεωρία περί κυκλώματος εμπορίας ανηλίκων.

Διέψευσε ο δικηγόρος της 33χρονης

Ο συνήγορος της 33χρονης κατηγορούμενης, πάντως, διέψευσε τις δηλώσεις του κ. Κούγια, κατηγορώντας τον, μάλιστα, ότι «στο βωμό της δημοσιότητας, θίγει έναν συνάδελφο».

«Ήρθαμε να απολογηθούμε στην πρώτη τακτική ανακρίτρια, να πούμε την αλήθεια χ να αποδείξουμε, μάλιστα αυτό αποδεικνύεται από έγγραφα ότι δεν έγινε καμία ασελγής πράξη, δεν υπάρχει καμία σωματική κάκωση και καμία πρόθεση να βλάψουμε την γενετήσια ελευθερία της ανήλικης. Θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ, θα αναφερθώ όμως στον συνάδελφό μου, τον κ. Αλέξη Κούγια. Οι δικηγόροι δεν δημοσιοποιούν περιεχόμενο ιδιωτικής συνομιλίας, αυτό είναι τουλάχιστον άστοχο, αντιδεοντολογικό και ανήθικο», ανέφερε σχετικά ο Βασίλης Νουλέζας και πρόσθεσε:

«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι δήθεν έγινε οικονομική πρόταση για οικονομική αποζημίωση της οικογένειας της ανήλικης. Το μόνο που έγινε είναι ότι υπήρξε μια τηλεφωνική επικοινωνία με την οποία ήθελα να διαμαρτυρηθώ για τις επιθέσεις που δεχόμουν και τους δυσμενείς σχολιασμούς σε δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού».

Η συνάντηση που ακυρώθηκε

«Με εκείνη την αφορμή, ειπώθηκε ενδεχομένως ότι την προηγούμενη Κυριακή θα υπήρχε συνάντηση. Απέστειλα γραπτό μήνυμα και του είπα ότι αυτό ακυρώνεται λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και εγώ ο ίδιος ματαίωσα αυτή τη συνάντηση», συμπλήρωσε ο κ. Νουλέζας και πρόσθεσε:

«Η απάντηση, το μήνυμα του κ. Κούγια, ότι ήταν ενδεχομένως ανέφικτη η οποιαδήποτε επίτευξη εξωδικαστικής συμφωνίας που δεν ήμουν κομιστής ως εξουσιοδοτημένος τέτοιας πρότασης, έγινε για τα προσχήματα αφού πρώτα βγήκε στα ΜΜΕ επικαλούμενος ότι δήθεν προτείναμε οικονομική αποζημίωση. Είναι πάρα πολύ άδικο στον βωμό της δημοσιότητας που αναζητά απεγνωσμένα να θίγει κατά αυτόν τον τρόπο έναν συνάδελφο».

Τι απαντούν οι δικηγόροι της οικογένειας

Οι δηλώσεις του κ. Νουλέζα, πάντως, δεν έμειναν αναπάντητες από την πλευρά της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας. «Ας σταματήσει το σόου η υπεράσπιση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ανθούλα Ανάσογλου, κληθείσα να σχολιάσει την επίθεση του κ. Νουλέζα στον έτερο δικηγόρο της οικογένειας, Αλέξη Κούγια.

«Δεν γίνεται η υπερασπιστική γραμμή να ξεχνάει και να μπερδεύεται. Άλλα μας δηλώνει στον αέρα, αλλά μας δηλώνει από τα μηνύματα και άλλα δηλώνει σήμερα ενώπιόν σας. Ο κ. Κούγιας φυσικά δεν χρειάζεται καμία υπεράσπιση, είναι ο πιο αξιόλογος συνάδελφος, όλοι είναι αξιόλογοι συνάδελφοι», σημείωσε η κ. Ανάσογλου και πρόσθεσε:

«Θα παρακαλούσα την υπεράσπιση να σταματήσει αυτό το σόου και να σοβαρευτεί. Δεν διαπραγματεύομαστε, δεν πουλάμε το παιδί, οι υπερασπιστές όλης της οικογένειας είναι σοβαροί συνάδελφοι, μιλάνε με δικόγραφα και όχι με μηνύματα. Τώρα αν η υπεράσπιση δεν θυμάται, αυτά θα σας τα θυμίσει ο συνάδελφός μου ο κ. Κούγιας, ο οποίος κάνει εξαίρετη δουλειά».

Δείτε ακόμη:
Βόμβα Κούγια: Η 33χρονη ζήτησε εξωδικαστικό συμβιβασμό

© politic.gr