Αύριο η συζήτηση για το μετρό στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο

Εκτενής συζήτηση για το έργο του μετρό με τον Πρόεδρο της εταιρίας «Αττικό Μετρό» θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 7 το απόγευμα στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου του ΕΕΘ, Μιχάλη Ζορπίδη η διοίκηση του Επιμελητηρίου προσκαλεί κάθε μήνα έναν σημαίνοντα παράγοντα, προκειμένου να αναλύσει ένα θέμα της αρμοδιότητάς του στα μέλη του Επιμελητηρίου αλλά και να συζητήσει μαζί τους για όλες τις πτυχές του.

«Διαφωτιστική και εποικοδομητική»

Τις ευχαριστίες του για την παρουσία του Γιάννη Μυλόπουλου εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Μιχάλης Ζορπίδης.

«Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή Γιάννη Μυλόπουλο που αποδέχθηκε την πρότασή μας και αύριο θα είναι μαζί  μας προκειμένου να μας αναλύσει σημαντικά ζητήματα γύρω από το πολύπαθο αυτό έργο, τα οποία έχουν καταταλαιπωρήσει πολλούς επαγγελματίες και καταστηματάρχες. Είμαι βέβαιος ότι θα γίνει μία πολύ διαφωτιστική και εποικοδομητική συζήτηση».

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Θ. καλεί όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να ενημερωθούν για το μετρό να προσέλθουν στην συνεδρίαση, που θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Η συνεδρίαση του ΔΣ θα αρχίσει στις 7 το απόγευμα και θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη» των εγκαταστάσεων του Ε.Ε.Θ.