Αυτά λέει το πρωτόκολλο για τη γέννηση ενός πριγκιπόπουλου!

Όσο αυστηρό είναι το πρωτόκολλο για την καθημερινότητα της βασιλικής οικογένειας, άλλο τόσο αυστηρό είναι και με την «άφιξη» ενός πριγκιπόπουλου.

Τα γεννητούρια είναι ευχάριστα μεν αλλά γεμάτα κανόνες δε για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η γέννηση του πριγκιπόπουλου της Kate Middleton έρχεται όπου να ‘ναι και η μαιευτική κλινική Lindo Wing που θα φέρει στον κόσμο το τρίτο μέλος της οικογένειας της με τον πρίγκιπα William έχει προετοιμαστεί πλήρως για την «άφιξη» του.

Πρώτη το μαθαίνει η βασίλισσα

Το πρωτόκολλο λοιπόν επιβάλλει να ενημερωθεί για τη γέννηση πρώτη η βασίλισσα. Ο William είναι υποχρεωμένος μετά τον τοκετό να την ειδοποιήσει τηλεφωνικά. Αφού, λοιπόν καλέσει την βασίλισσα Ελισάβετ, μετά θα πρέπει να συνεχίσει με τον πατέρα του Charles, την δούκισσα Camilla, τον αδερφό του Harry και τη νύφη του Meghan. Μετά από την οικογένεια του θα πρέπει να ενημερώσει τηλεφωνικά και την οικογένεια της Kate Middleton.

Το πιστοποιητικό της γέννησης του πριγκιπόπουλου με συνοδεία της αστυνομίας θα καταφθάσει στον ανάκτορο του Μπάκιγχαμ που εκεί θα αναρτηθεί σε καβαλέτο πίσω από το κιγκλίδωμα της εισόδου. Επίσης, τελάλης θα βρίσκεται έξω από το νοσοκομείο για να αναγγείλει στον λαό τα ευχάριστα νέα της βασιλικής οικογένειας.

Τέλος, όσοι Άγγλοι δεν το πάρουν είδηση από τον τελάλη, τις εφημερίδες, τα κανάλια και το διαδίκτυο θα ενημερωθούν σίγουρα από τους 103 κανονιοβολισμούς που θα ριφθούν στο Λονδίνο, όπως επίσης κι από τις σημαίες που θα κυματίζουν σε όλα τα δημόσια κτήρια.