Αυτή είναι η κόρη της Ματθίλδης Μαγγίρα! (pics)

Η Ματθίλδη Μαγγίρα πέρα από πετυχημένη performer, είναι και μανούλα της 15χρονης Λήδας. Η κόρη της που ζει μόνιμα στην Αμερική, μακριά από τη μαμά της έχει μεγαλώσει αρκετά.

Την έφηβη κόρη της επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια του Πάσχα η Ματθίλδη Μαγγίρα στη Νέα Υόρκη. Η Λήδα που είναι πια μια 15χρονη κοπέλα, ζει μόνιμα στην Αμερική με τον μπαμπά της από δική της επιλογή.

«Η Λήδα μου πήρε την τρέλα μου…αφού μαζί μου μεγάλωσε! Είναι 15 χρονών τώρα, ζει στη Νέα Υόρκη με τον μπαμπά της και πηγαίνει εκεί σχολείο… Εκείνη ήθελε να πάει… Η μαμά δε θα μπορούσε να πει ‘όχι’ στα όνειρά της. Εγώ τα δικά μου όνειρα τα κυνήγησα. Την έχω έννοια που είναι μακριά αλλά δε θα σταματούσα τα όνειρά της…», ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ματθίλδη Μαγγίρα για την κόρη της.

κόρη της

Από το ταξίδι της η ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί φωτογραφίες που βγήκαν μάνα και κόρη με τους διαδικτυακούς της φίλους, θέλοντας να τονίσει πόσο όμορφα περνάει.

Μαγγίρα

«Απολαμβάνοντας μία υπέροχη ημέρα στη Νέα Υόρκη με την κόρη μου. Λήδα απόλαυσε την κάθε στιγμή!», έγραψε η μαμά Μαγγίρα στη λεζάντα της φωτογραφίας.