Αυτή τη φωτογραφία του Λυκουρέζου στις Μαλδίβες επιβάλλεται να τη δείτε! (vd)

Η Νατάσα Καλογρίδη εκτός των άλλων video και φωτογραφιών που δημοσίευσε από την απόδραση της στις Μαλδίβες, ανέβασε και μια φωτογραφία του Αλέξανδρου Λυκουρέζου που κατέβηκε λίγα λεπτά αργότερα. Η συγκεκριμένη λήψη είναι η απόδειξη ότι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν παρών στο συγκεκριμένο ταξίδι.

Την Κυριακή του Πάσχα γιόρτασε η Νατάσα Καλογρίδη στις Μαλδίβες παρέα με το Νίκο Κοκλώνη και τον Τρύφωνα Σαμαρά. Οι εκπλήξεις πολλές για την εορτάζουσα και όλοι ψάχναμε τον «ηθικό αυτουργό». Τελικά, πίσω από όλα κρυβόταν ο μεγαλοδικηγόρος…

Η φωτογραφία του Λυκουρέζου στις Μαλδίβες

Η Καλογρίδη ανέβασε μια φωτογραφία στα insta stories του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, για την οποία άλλαξε γνώμη και σε λίγα λεπτά αφαίρεσε. Σε 4 λεπτά για την ακρίβεια η φωτογραφία έγινε… καπνός. Βέβαια, κάποιοι συνεργάτες της Φαίης Σκορδα πρόλαβαν να την κρατήσουν και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Στο story της Καλογρίδη είδαμε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, όπως ποτέ ξανά… Ο ποινικολόγος δεν μας έχει συνηθίσει μαυρισμένος, με το μαγιό του και το καπέλο να απολαμβάνει κοκτέιλ. Για όλα υπάρχει πρώτη φορά, θα πούμε και θα σας αφήσουμε να τον απολαύσετε.

Λυκουρέζου

Δείτε το ρεπορτάζ του Πρωινού: