Αυτοκτόνησε εμμονικός θαυμαστής της Σάντρα Μπούλοκ

Αυτοκτόνησε εμμονικός θαυμαστής της πασίγνωστης ηθοποιού Σάντρα Μπούλοκ η οποία είχε χάσει τον ύπνο της τα τελευταία χρόνια λόγω του συγκεκριμένου άνδρα.

Ο Τζόσουα Τζέιμς Κόρμπετ έβαλε τέλος στη ζωή του κατά τη διάρκεια συμπλοκής που είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ώρα Ελλάδας, με την αστυνομία του Λος Άντζελες και αφού προηγουμένως είχε καταδικαστεί πριν από έναν χρόνο για διάρρηξη στο σπίτι της διάσημης πρωταγωνίστριας του Χόλιγουντ.

Την ανακοίνωση έκανε ο δικηγόρος της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού και σύμφωνα με τον ίδιο όλα ξεκίνησαν όταν ο αυτόχειρας δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ως όφειλε τον περασμένο μήνα. Όταν οι αρχές τον αναζήτησαν και προσπάθησαν να εφαρμόσουν τα προβλεπόμενα του εντάλματος σύλληψης, εκείνος ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι του και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Είχε εμμονή με την Σάντρα Μπούλοκ

Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο θα παρουσιαζόταν για να συνταχθεί η έκθεση προόδου του σε σχέση με την αναστολή που έχει πάρει αφού καταδικάσθηκε για την υπόθεση της Σάντρα Μπούλοκ.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο όπου ταμπουρώθηκε ο 42χρονος κλήθηκαν άνδρες των ειδικών δυνάμεων καθώς ο Κόρμπετ απείλησε να σκοτώσει τους αξιωματικούς που πήγαν στο σπίτι του.

Ο 42χρονος βρέθηκε νεκρός πέντε ώρες αργότερα στο σπίτι του, στη γειτονιά Λα Κρεσέντα. Ο θάνατος αναφέρθηκε ως αυτοκτονία από την ιατροδικαστική υπηρεσία.