Χάμιλτον για την πρόταση της Ferrari: «Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί»

«Δεν μπορώ να δω κάποιο λάθος σε αυτό». Είναι η απάντηση του έξι φορές πρωταθλητή της F1, Λιούις Χάμιλτον, σε σχετική ερώτηση, μετά την αποκάλυψη της Gazzetta dello Sport, για τις συναντήσεις που είχε με τον πρόεδρο της Ferrari Τζον Ελκάν.

Όπως ανέφερε η ιταλική εφημερίδα, η Ferrari φέρεται να έχει κάνει πρόταση για ξεκίνημα συνεργασίας από το 2021, μια πιθανότητα ότι ο Άγγλος πρωταθλητής δεν απέκλεισε, αν και παραδέχτηκε ότι οι συνομιλίες του για ανανέωση με τη Mercedes προχωράνε.

Ο ηγέτης της ομάδας της Στουτγάρδης, Τότο Βολφ, δήλωσε χθες ότι είναι άνετος σχετικά με την ανανέωση του Χάμιλτον.

«Φυσικά όλα όσα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες είναι πάντα ιδιωτικά», δήλωσε ο Χάμιλτον. «Για πολλά χρόνια δεν καθόμουν ποτέ για να εξετάσω άλλες επιλογές, απλά ακολουθούσα κατευθείαν ένα μονοπάτι. Νομίζω ότι είμαι ακόμα σε αυτόν τον δρόμο και δεν θα υπάρξουν μεγάλες πιθανότητες να αλλάξει κάτι, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι λάθος εάν κοιτάζεις τριγύρω. Ξέρω ότι ο Τότο (Βολφ) εξετάζει τις μελλοντικές του επιλογές και μόνο εκείνος ξέρει τι είναι καλύτερο γι’ αυτόν. Ας περιμένουμε, αγαπώ εκεί που είμαι, σίγουρα δεν είναι μια γρήγορη απόφαση που πρέπει να πάρω, νομίζω ότι είναι μόνο έξυπνο και σοφό για μένα να καθίσω και να σκεφτώ τι θέλω, είτε είναι η τελευταία περίοδος είτε φάση της καριέρας μου. Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω, θέλω να συνεχίσω να μπορώ να πολεμήσω με την ομάδα μου. Δεν μπορώ πραγματικά να πω τι θα συμβεί.»

©Πηγή: amna.gr