Χαρακόπουλος: «Τα Εξάρχεια είναι αφημένα στις διαθέσεις παράνομων στοιχείων»

Με αφορμή και τις χθεσινές επιθέσεις κουκουλοφόρων εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ στην περιοχή των Εξαρχείων, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την ανομία που επικρατεί στην περιοχή της Αθήνας από κακοποιά στοιχεία.

«Τα εθιμοτυπικά πλέον επεισόδια των «συλλογικοτήτων» στο τέλος κάθε εβδομάδας στην περιοχή των Εξαρχείων, συνεχίζονται χωρίς διακοπή, υπό την καθιερωμένη, επίσης απραξία του κατ’ ευφημισμόν Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Το κράτος των Εξαρχείων εξακολουθεί να βρίσκεται –ως φαίνεται- εκτός κάθε κρατικής δικαιοδοσίας, αφημένο στις διαθέσεις κάθε παράνομου στοιχείου, καθώς και οργανωμένων τραμπούκων», τόνισε χαρακτηριστικά το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Με τη ΝΔ θα αποκατασταθεί ο νόμος και η τάξη”

Και συνέχισε λέγοντας ότι «για την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό, όλα όσα συμβαίνουν στην συγκεκριμένη περιοχή συνιστούν μια κανονικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ, υπονομεύει το κράτος δικαίου για να μη δυσαρεστηθούν φίλιες δυνάμεις του περιθωρίου. Η ελληνική κοινωνία όμως, δεν πρόκειται ποτέ να συμφιλιωθεί με αυτή την κατάσταση. Η Νέα Δημοκρατία, δεσμεύεται ότι ως κυβέρνηση, ο νόμος και η τάξη θα επικρατήσουν παντού για όλους, χωρίς εξαιρέσεις».