Φωτ. αρχείου

Χατζηδάκης: «Οι εκλογές να γίνουν το ταχύτερο»

Εκλογές το συντομότερο δυνατό ζητεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

“Όχι” σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο

Όπως εξηγεί, «στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία. Ωστόσο, θα είναι τεράστια ζημιά για τον τόπο αν πάνε σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο με ακραία πόλωση. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει το δικαίωμα να διχάζει τη χώρα για να διαχειριστεί την ήττα του. Γι΄ αυτό είναι καλύτερο οι εκλογές να γίνουν το ταχύτερο».

“Εις βάρος του Τσίπρα κάθε ημέρα που περνά”

Ο κ. Χατζηδάκης εκτιμά ότι ο πρωθυπουργός μπορεί να επιλέξει την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες «οποιαδήποτε στιγμή», καθώς -όπως σημειώνει- «κάθε μέρα που περνάει μπορεί να είναι εις βάρος του».

Χατζηδάκης για αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δηλώνει, ακόμα, ότι είναι αντίθετος με την υιοθεσία και την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια, διότι «η κοινωνία δεν είναι έτοιμη να δεχτεί ένα τέτοιο βήμα, με αποτέλεσμα, πέρα από τις καλές προθέσεις, τα παιδιά αυτά να πέφτουν, ενδεχομένως, θύματα bullying από τους συνομηλίκους τους».