Χιλιάδες μηχανικοί στις κάλπες του ΤΕΕ – Ως τις 7 το απόγευμα ανοιχτές οι κάλπες

Για δύο ώρες ακόμη θα είναι ανοιχτές οι κάλπες στις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στις οποίες χιλιάδες μηχανικοί προσέρχονται απο το πρωί.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί με τους μηχανικούς να προσέρχονται με ολοένα αυξανόμενους ρυθμούς και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Στην Αθήνα η ψηφοφορία διεξάγεται στο ποδηλατοδρόμιο του Ολυμπιακού Σταδίου, στο Μαρούσι.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός κάλεσε με δήλωσή του τους μηχανικούς της χώρας να ενισχύσουν με τη δύναμη της ψήφου τους το ΤΕΕ, επιλέγοντας -ανεξαρτήτως παράταξης- τους καλύτερους. Τόνισε δε, πως, με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, δίνουν δύναμη στο ΤΕΕ.

Στις κάλπες προσήλθαν όμως και αρκετοί πολιτικοί από όλες τις πολιτικές παρατάξεις. Το εκλογικό τους δικαίωμα στις κάλπες του ΤΕΕ άσκησαν ήδη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, Χρήστος Σπίρτζης και Πέτη Πέρκα, ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο γενικός γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιος Μπακογιάννης και πολλά στελέχη διοικήσεων δημοσίων φορέων, στελέχη επιχειρήσεων και χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και δημόσιοι υπάλληλοι μηχανικοί. Τους χώρους της εκλογικής διαδικασίας στο ΟΑΚΑ επισκέφθηκαν επίσης, για να τονίσουν τη σημασία των εκλογών, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης και ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Χρήστος Ταραντίλης.

 

©Πηγή: amna.gr