Χριστόπουλος: Ένα μικρό θαύμα ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος

«Το γεγονός ότι σε 8 χρόνια ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης έφτασε σε αυτό το επίπεδο θεωρείται ένα μικρό θαύμα», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης, Δρόσος Χριστόπουλος, μιλώντας στον Flash 99.4 για την επερχόμενη διοργάνωση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

«Και φέτος επικοινωνήσαμε το γεγονός ότι εσείς που είστε δρομείς έχετε χρέος να δημιουργήσετε και άλλους δρομείς για το καλό της κοινωνίας και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο σύνθημα αυτό», πρόσθεσε.

Μάλιστα, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης, όπως  είπε, δόθηκε παράταση για τις ομαδικές εγγραφές μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.

Εξηγώντας γιατί η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη, τόνισε: «Η διαδρομή είναι μία από τις καλύτερες στον κόσμο, επειδή είναι στο κέντρο της πόλης μας. Ακόμη, έχει καταπληκτική υποστήριξη από τον κόσμο και το τεχνικό team εξασφαλίζει άριστες συνθήκες για όλους τους αθλητές που λαμβάνουν μέρος και για τους πρωταθλητές που έρχονται. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι μία διεθνής διοργάνωση».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως μία από τις φετινές εκπλήξεις είναι η συμμετοχή των 220 φιναλίστ των ινδικών καλλιστείων παντρεμένων γυναικών, ενός πολύ ισχυρού θεσμού στην Ινδία.

Όπως τόνισε ο κ. Χριστόπουλος, «υποστηρίζουμε και υποστηριζόμαστε από 73 κοινωνικούς φορείς από τους οποίους 60 θα κάνουν δρομικές ομάδες. Δεν στερούμε τη χαρά της συμμετοχής από κανέναν πρωταθλητή, μέτριο αθλητή, οποιασδήποτε ηλικίας από 12 ετών και άνω, ενώ συγχρόνως υποστηρίζουμε και όλα τα άτομα με αναπηρίες».

Τη διοργάνωση στηρίζουν ως Χορηγοί Επικοινωνίας το Politik.gr και ο Flash 99,4.