Δεν είναι «Εντάξει» το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Αντίθετη στα όσα ανακοίνωσε η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης για το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της πόλης είναι η δημοτική ομάδα της αντιπολίτευσης «Εντάξει», με επικεφαλής τον Σταύρο Καλαφάτη.

Τα μέλη της καταγγέλλουν ότι το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στήθηκε με «τρόπο πρόχειρο» και ζητά από τη διοίκηση Μπουτάρη να εξασφαλίσει δυνατότητες στάθμευσης στους μόνιμους κατοίκους του κέντρου της πόλης, στους εργαζόμενους, αλλά και στους επισκέπτες.

«Με πρόχειρο τρόπο το νέο μέτρο ελεγχόμενης στάθμευσης»

«Το μέτρο της νέας ελεγχόμενης στάθμευσης που ισχύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είχε στηθεί με τρόπο πρόχειρο, παρά το ότι η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης είχε μπροστά της πάνω από επτά χρόνια, για να το προετοιμάσει. Αυτό αποδεικνύεται και από τις συνεχείς αλλαγές μπλε και άσπρων χώρων στάθμευσης, που θα γίνουν πράξη μέσα στις επόμενες ημέρες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Εντάξει».

«Στου κασίδι το κεφάλι η διοίκηση Μπουτάρη»

Και προσθέτει: «Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε. Ελπίζουμε ότι, με την τακτική “στου κασίδη το κεφάλι” κάποια στιγμή η διοίκηση Μπουτάρη θα καταφέρει να εφαρμόσει το αυτονόητο: Να προσφέρει δυνατότητες στάθμευσης σε μόνιμους κατοίκους του κέντρου, εργαζόμενους σε αυτό και επισκέπτες».