Δεν πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού

Δεν πληρώθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπως τους είχε υποσχεθεί η διοίκηση της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα οι παίκτες να μην δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς το 35% της δόσης του Δεκεμβρίου, που είχαν συμφωνήσει.

Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στα όριά τους και μέσα σε όλα ήρθε και η απόφαση του αθλητικού δικαστηρίου για την υπόθεση του Βέμερ, η οποία τον απειλεί με επιπλέον -3 βαθμούς.

Έξαλλος ο Ουζουνίδης

Η κατάσταση είναι περίεργη με τον προπονητή του Παναθηναϊκού Μαρίνο Ουζουνίδη, μετά την αθέτηση της υπόσχεσης της διοίκησης να πληρώσει τους ποδοσφαιριστές, να βρίσκεται κυριολεκτικά στα κάγκελα. «Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκινήσαμε προπόνηση με κάποιους βαθμούς και σήμερα έχουμε λιγότερους. Περιμένω να βρεθεί μια λύση γιατί έχει κουράσει πάρα πολύ αυτή η κατάσταση. Περιμένω η διοίκηση να βρει τη λύση. Σήμερα τρέχουν να κάνουν κάποιους διακανονισμούς, δεν έχω κάποια επαφή σήμερα, εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε προπόνηση.

Εμείς προσπαθούμε να είμαστε ενωμένοι, αλλά δεν είναι ό,τι καλύτερο για την ψυχολογία των παικτών. Είναι σημαντικό ότι παίζουμε με καλούς αντιπάλους, όπως ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος, ο Ολύμπιακός, η ΑΕΚ, τώρα ο ΠΑΟΚ. Βάζουν στην άκρη τα προβλήματα και συγκεντρώνονται στα παιχνίδια. Σήμερα μάλιστα υπήρχε διαβεβαίωση ότι θα λυθούν κάποια προβλήματα και περιμένω κι εγώ την αντίδρασή τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει κάτι πάντως, περιμένουμε. Πρέπει να δω τους παίκτες λίγο στην προπόνηση έχουν κάνει τόσο καιρό υπομονή. Πρέπει να περάσουν αυτά τα παιχνίδια και να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Δεν υπάρχει πλέον ο στόχος της Ευρώπης, αλλά είναι ένα παιχνίδι που παίζουν δύο μεγάλοι σύλλογοι και πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται.
Ήμασταν τυχεροί που το πρόγραμμα έφερε δύσκολα παιχνίδια που κράτησαν τους παίκτες. Τους δίνουν και κίνητρο για να κοιτάξουν τη συνέχεια της καριέρας τους είτε στον Παναθηναϊκό είτε σε άλλη ομάδα» σχολίασε ο προπονητής των «πρασίνων».