Δεν θέλει υποβιβασμό ομάδων για μη αγωνιστικούς λόγους η Κυβέρνηση

Έντονη δυσαρέσκεια από το υφυπουργείο Αθλητισμού για μη απόφαση στην Σούπερ Λίγκα, σχετικά με την κατάργηση της ποινής υποβιβασμού, αφού δεν θέλει να πέφτουν ομάδες για μη αγωνιστικούς λόγους… 

Δεν θέλουν να “σκάσει” ο Παναθηναϊκός

Όπως έχει γίνει ξεκάθαρο το τελευταίο διάστημα η Ελληνική Κυβέρνηση δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να «σκάσει» ο Παναθηναϊκός ή οποιοσδήποτε μεγάλος σύλλογος επί ημερών της.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Livesport αποκαλύπτει τη θέση του υφυπουργείου Αθλητισμού η οποία είναι ξεκάθαρη και δεν επιθυμεί υποβιβασμούς ομάδων για μη αγωνιστικούς λόγους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το επιχείρημα της Κυβέρνησης είναι ότι: «Υπάρχουν αυτήν τη στιγμή εφτά ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Οπότε είναι πολύ πιθανό να μην καταφέρουν τελικά να πληρούν τους όρους του φακέλου αδειοδότησης. Είναι δυνατόν να υποβιβαστούν επτά ομάδες; Θα διαλυθεί το πρωτάθλημα».

Επίσης από την κυβέρνηση τονίζουν ότι και πέρσι ήταν κάθετα αντίθετοι με τον υποβιβασμό του Ηρακλή για μη αγωνιστικούς λόγους, αλλά τότε η λίγκα δεν το έλαβε υπ΄όψιν και τώρα το βρίσκει μπροστά της…