«Δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης»

Αγνωστο είναι το πόσο ακόμη θα διαρκέσει η κράτηση των δύο ελλήνων στρατιωτικών σε φυλακή της Ανδριανούπολης, σύμφωνα με όσα δήλωσε και ο πατέρας του λοχία, Δημήτρη Κούκλατζη.

Ο Νίκος Κούκλατζης τόνισε ότι η δικογραφία θα συμπληρωθεί και θα αποδοθούν κατηγορίες στους δύο έλληνες στρατιωτικούς (Κούκλατζη και Μητρετώδη), όπως του μετέφεραν οι δύο τούρκοι συνήγοροι που χειρίζονται την υπόθεση.

Μιλώντας στο «Εθνος» ο κ. Κούκλατζης τόνισε ότι «ζούμε καθημερινά με αυτό. Κανείς δεν μπορεί να μας διαβεβαιώσει πότε θα τελειώσει ο εφιάλτης».

Βρίσκονται σε καλή ψυχολογική κατάσταση

Σε καλή ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι δύο έλληνες στρατιωτικοί σύμφωνα με τον πατέρα του ενός. Ο Νίκος Κούκλατζης παράλληλα τόνισε ότι και η συμπεριφορά των Τούρκων είναι καλή, με αμφότερους να μην έχουν παράπονα.

«Τα παιδιά, και κυρίως ο Δημήτρης, περνούν την ώρα τους διαβάζοντας κάθε είδους λογοτεχνικά βιβλία όπως του Καζαντζάκη αλλά και του Νταν Μπράουν.

Τους φέρονται καλά εκεί. Δεν έχουν παράπονα τα παιδιά. Ο Δημήτρης φαίνεται σε καλή κατάσταση. Δεν το βάζει κάτω. Αντιλαμβάνεται ότι αυτή η ιστορία μπορεί να κρατήσει αρκετά και δείχνει ότι είναι έτοιμος να κάνει υπομονή για όσο διάστημα απαιτηθεί μέχρι να λήξει η κράτηση».