Διαδραστικό running game με την Elpedison στην 84η ΔΕΘ για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένα διαδραστικό παιχνίδι προσομοίωσης τρεξίματος για φιλανθρωπικό σκοπό περιμένει μικρούς και μεγάλους στο εταιρικό περίπτερο της Elpedison στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Οι επισκέπτες μπορούν να “ τρέξουν” με τη βοήθεια ενός εξομοιωτή και παράλληλα να συμβάλουν στην ενίσχυση της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ).

“ Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μια ακόμα πρωτοβουλία της Elpedison, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της σταθερής δέσμευσης της εταιρείας, να συνεισφέρει μέσω της δραστηριότητάς της, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής ανθρώπων που χρειάζονται την υποστήριξή μας. Το παιχνίδι ήταν μια ιδέα που προέκυψε με αφορμή την ισχυρή παρουσία μας στην 84η ΔΕΘ και τη συνεργασία που έχουμε ήδη με την ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης” όπως εξηγεί η Μάγια Στυλιανού, Marketing, Corporate Communications & CSR Director (διευθύντρια μάρκετινγκ, εταιρικής επικοινωνίας και εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας) της Elpedison.

«Αποφασίσαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε ένα διαδραστικό running game, το οποίο θα δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους που επισκέπτονται το εταιρικό μας περίπτερο, κουνώντας απλά τα χέρια τους στον εξομοιωτή, να ‘τρέξουν” για καλό σκοπό, συνεισφέροντας και αυτοί μαζί με εμάς στην προσπάθεια για ουσιαστική στήριξη ανθρώπων που μας χρειάζονται δίπλα τους» σημειώνει.

Κάθε επισκέπτης, ανάλογα με την προσπάθεια που καταβάλει, θα διανύει μια απόσταση στον εξομοιωτή του running game. Όσο μεγαλώνει η συνολική απόσταση που διανύουν οι επισκέπτες, τόσο μεγαλώνει και το ποσό που θα δωριστεί στην ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης.

“ Η ανταπόκριση του κόσμου έχει ξεπεράσει πραγματικά και τις δικές μας προσδοκίες, καθώς μέχρι σήμερα ο αριθμός των συμμετοχών είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Αναμένουμε μέχρι το τέλος της Έκθεσης, οι συμμετοχές να αυξηθούν ακόμα περισσότερο, το ίδιο και η προσφορά μας σε έναν οργανισμό με σημαντικό έργο” τονίζει η κ. Στυλιανού.

Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης είναι το μοναδικό κέντρο αποκατάστασης στη Β. Ελλάδα, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο από το 1969 καλύπτει σφαιρικά τις ανάγκες θεραπείας και αποκατάστασης. Η ΕΛΕΠΑΠ μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, ενδεικτικά: εγκεφαλική παράλυση, νευρομυϊκές παθήσεις, σύνδρομα με συνοδά κινητικά προβλήματα, εγκεφαλοπάθειες, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κακώσεις νωτιαίου μυελού, μυελομηνιγγοκήλη, σκολίωση, κύφωση ή βλαισοπλατυποδία φροντίζοντας παράλληλα για την πλαισίωση των οικογενειών τους.

Η Elpedison, στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, εκτός από το εταιρικό περίπτερο, διαθέτει και ένα δεύτερο, εμπορικό περίπτερο. “ Στο Εμπορικό Περίπτερο της Elpedison o επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ενεργειακή ανάγκη, τόσο σε ηλεκτρικό ρεύμα όσο και σε φυσικό αέριο, με τον πιο οικονομικό τρόπο και τις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς. Στο εμπορικό περίπτερο της Elpedison, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα λύσει κάθε απορία του επισκέπτη σχετικά με την ενέργεια και θα δώσει λύσεις ώστε να εξασφαλίσει τις πιο συμφέρουσες και προνομιακές προτάσεις της αγοράς” επισημαίνει η Μάγια Στυλιανού, Marketing, Corporate Communications & CSR Director της Elpedison.

Με το μοναδικό κωδικό που θα βρει ο επισκέπτης στο φυλλάδιο που μοιράζεται στον χώρο της έκθεσης, όλοι κερδίζουν αναμνηστικά δώρα της Elpedison.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.