Διεθνή: Ελάφι σκότωσε κυνηγό

Διεθνή : 66χρονος κυνηγός έχασε τη ζωή του από ελάφι, το οποίο είχε πρώτα πυροβολήσει και νόμιζε πως ήταν νεκρό. Όταν πήγε να ελέγξει το ζώο, εκείνο τον χτύπησε με μανία και του προξένησε πολλαπλά τραύματα στο σώμα.

Ο 66χρονος Thomas Alexander κυνηγούσε στα όρη Ozark του Αρκάνσας και πυροβόλησε το ελάφι. Αφότου το είδε να καταρρέει, πλησίασε για να το ελέγξει. Νόμιζε πως το θήραμά του ήταν νεκρό, ωστόσο το ζώο σηκώθηκε ξαφνικά και του επιτέθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το BBC, ο άνδρας κατάφερε να τηλεφωνήσει στη σύζυγό του για να ζητήσει βοήθεια. Εκείνη κάλεσε αμέσως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αλλά ο κυνηγός τελικά υπέκυψε στα τραύματά του. Τα τρυπήματα που του προξένησε το ζώο με τα κέρατά του ήταν πολύ σοβαρά.

Πρωτόγνωρο περιστατικό

Ως ένα από τα πιο περίεργα περιστατικά που έχουν λάβει χώρα στην περιοχή, χαρακτήρισαν οι αρμόδιοι για την άγρια ζωή του Αρκάνσας, το συμβάν, τονίζοντας πως οι αρχές θα διεξάγουν έρευνα. Μάλιστα, θα διενεργηθεί νεκροψία στη σορό του 66χρονου, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Το ελάφι δεν έχει βρεθεί και εκτιμάται πως είναι βαριά τραυματισμένο.