Δείπνησαν πριν την… ξενάγηση Καραμανλής – Ζέρβας (pic)

Μπορεί όλα τα φώτα να ήταν στραμμένα στη σημερινή, επίσημη συνάντηση που είχε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ωστόσο οι δύο άνδρες βρέθηκαν και χθες, Κυριακή, στο γνωστό καφέ-εστιατόριο της πόλης «Το Νέον».

Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή συνάντηση-ξενάγηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης με τον πρώην πρωθυπουργό πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ όπως θα δείτε και στη χαρακτηριστική φωτογραφία που εξασφάλισε το Politik.gr, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής -εμφανώς ευδιάθετος-, δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τους θαμώνες και τους ιθύνοντες του καταστήματος.

Στη φωτογραφία ο κ. Καραμανλής φωτογραφίζεται με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, Γιάννη Ηλιάδη.

Δείπνησαν πριν την... ξενάγηση Καραμανλής - Ζέρβας (pic)

Τι είπαν Καραμανλής – Ζέρβας στο δημαρχείο

Όσον αφορά την επίσημη συνάντηση των δύο ανδρών στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, η συζήτηση των δύο ανδρών περιορίστηκε στην ατζέντα της πόλης.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Ζέρβα, λοιπόν, μίλησαν για το λιμάνι, το μετρό, το αεροδρόμιο, τις υποδομές και τον ΟΑΣΘ, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός ήταν ενημερωμένος για τις εξελίξεις με τα αρχαία στο σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης.

Θερμή υποδοχή

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κ. Καραμανλής έφτασε καταχειροκροτούμενος στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, για τη συνάντησή του με τον κ. Ζέρβα.

Περίπου 70 υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας -που περίμεναν από νωρίς στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου- μόλις αντιλήφθηκαν την άφιξη του πρώην πρωθυπουργού ξέσπασαν σε παρατεταμένο χειροκρότημα, που και συνοδεύτηκε με τις ατάκες «πρόεδρε καλωσήρθατε, καλημέρα πρόεδρε».