Δολοφόνησε τη σύζυγό του με… κατσαρολάκι!

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως το love story αυτών των δύο ανθρώπων που ήταν μαζί από τα εφηβικά τους χρόνια θα είχε τέτοιο τραγικό φινάλε με τον άντρα να δολοφονεί τη σύζυγό του με κατσαρολάκι γιατί του έκανε παράπονα.

Ο λόγος για τον 32χρονο Steven Grainger και την 30χρονη γυναίκα του Simone η οποία έμελλε να βρει τραγικό θάνατο από το χέρι του άνδρα που λάτρεψε.

Ωστόσο, κανείς στο Berkshire της Αγγλίας δεν είχε αντιληφθεί ότι το ζευγάρι είχε προβλήματα. Ο Steven όμως δεν άντεχε τα παράπονα που του έκανε η Simone.

Εκείνη μάλιστα,  συνέκρινε την ερωτική τους ζωή με επεισόδιο της δραματικής σειράς Dr Foster, κάτι που έκανε το μυαλό του Steven να θολώνει.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, τη δολοφόνησε άγρια με ένα κατσαρολάκι και στη έπειτα τη στραγγάλισε. Το ημερολόγιο έγραφε 4 Νοεμβρίου 2017 και το φονικό έγινε λίγη ώρα αφού οι φίλοι τους είχαν φύγει από το σπίτι τους και τα παιδιά τους είχαν πέσει για ύπνο. Τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι το ζευγάρι είχε κάνει σεξ λίγες ώρες πριν την άγρια δολοφονία.

Αυτό όμως που άφησε άφωνους τους δικαστές ήταν το γεγονός πως ο 32χρονος αφού σκότωσε τη γυναίκα του παρήγγειλε ναρκωτικά ενώ προσπάθησε να καλέσει και μια ιερόδουλη.

Το πτώμα της Simone βρέθηκε την επόμενη μέρα τυλιγμένο σε μια κουβέρτα στη κουζίνα.