Δύο νυφικά αποφάσισε να φορέσει στο γάμο της η Meghan Markle! (pics)

Υπάρχει η κατηγορία των γυναικών που όντως θέλουν να παντρευτούν και αυτές που απλά θέλουν να φορέσουν νυφικό. Μάλλον στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Meghan Markle, αφού αποφάσισε να φορέσει δύο νυφικά για το γάμο της στις 19 Μαΐου!

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Meghan Markle θα φοράει στο γάμο της με τον πρίγκιπα Harry δυο νυφικά, όπως ακριβώς είχε κάνει και η Kate Middleton στον δικό της με τον πρίγκιπα William!

νυφικά

Το πρώτο νυφικό που θα φορέσει για το μυστήριο στην εκκλησία η εν δυνάμει πριγκίπισσα θα είναι σε πιο κλασική γραμμή, ενώ η δεύτερη επιλογή της θα είναι αρκετά μοντέρνα, καθώς το συγκεκριμένο φόρεμα θα το βάλει στην βραδινή δεξίωση.

νυφικά

Οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει από πηγές στο διαδίκτυο είναι πως στο πρώτο νυφικό θα δούμε κάτι αρκετά παραδοσιακό με μακριά μανίκια και δαντέλα.

Όσο για τον σχεδιαστή που θα επιμεληθεί τα φορέματα, το παλάτι επέλεξε να μην ανακοινώσει προς το παρόν το όνομα του. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως η Markle επέλεξε μεταξύ των Erdem, Burberry αλλά και Ralph and Russo. Αυτό δεν είναι κάτι που θα αργήσουμε να μάθουμε.