Εκπαίδευση προσωπικού της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. για αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών

Νέος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τους εργαζόμενους με θέμα πυρασφάλεια, πρώτες βοήθειες, επείγοντα περιστατικά στο χώρο εργασίας, βρίσκεται σε εξέλιξη από την εταιρία “Διαμαντής Μασούτης ΑΕ”, σε συνεργασία με το Σωματείο «Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης». 

Όπως έκανε γνωστό η εταιρία, οι εργαζόμενοι διδάσκονται κάποιες βασικές οδηγίες για το πώς πρέπει να δράσουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Οι διασώστες που παίρνουν μέρος στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, με την εμπειρία που έχουν από την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών, τους βοηθούν να κατανοήσουν καλύτερα τις οδηγίες, ώστε να διαχειριστούν σωστά τον λίγο πολύτιμο χρόνο που έχει ο καθένας, για να διασώσει τον εαυτό του και να βοηθήσει τους άλλους.

“Από το 2016 η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διοργανώνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πρώτων Βοηθειών & Πυρασφάλειας» σε συνεργασία με τον γιατρό εργασίας και τον υπεύθυνο πυρασφάλειας της εταιρείας. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στις αίθουσες εκπαίδευσης στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο 14ο χλμ Θεσσαλονίκης – Βασιλικών” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία και προσθέτει:

“Μέσα στο 2019 έχουν ήδη πραγματοποιηθεί σεμινάρια στα τρία πρώτα τμήματα, με την προοπτική να συνεχιστούν το 2020, ώστε να δώσουν τη δυνατότητα στους  εργαζόμενους να αποκτήσουν τις γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης είτε στον εργασιακό χώρο είτε σε οποιονδήποτε χώρο”.

©Πηγή: amna.gr