Έκτακτο: Άνδρας απειλεί να πυρπολήσει συμβολαιογραφείο!

Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς άνδρας εισέβαλε σε πολυκατοικία κρατώντας ένα μπιτόνι βενζίνης και απειλεί να πυρπολήσει συμβολαιογραφείο.

Μάλιστα, ο 62χρονος περιέλουσε με βενζίνη τον συμβολαιογράφο και δύο συνεργάτιδές του, πριν τελικά αυτοί καταφέρουν να εξέλθουν του κτιρίου, έπειτα από διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς.

Παραμένει στο συμβολαιογραφείο ο 62χρονος

Το συμβολαιογραφικό και δικηγορικό γραφείο στεγάζεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Φράγκων 12. Έως και αυτήν την ώρα, ο 62χρονος παραμένει στα γραφεία του συμβολαιογραφείου. Γίνονται προσπάθειες για να πειστεί να παραδοθεί, αλλά οι προθέσεις του παραμένουν άγνωστες.

Στο σημείο έχουν φτάσει δύο πυροσβεστικά οχήματα, οχήματα του ΕΚΑΒ και αστυνομική δύναμη, ενώ μετά από εντολή για να εκκενωθεί το κτίριο, οι περισσότεροι ένοικοι έχουν κατέβει στο ισόγειο. Κλειστή είναι και η οδός Φράγκων.

Σύμφωνα με τον συμβολαιογράφο, ο 62χρονος φέρεται να έχει προηγούμενα μαζί του, ωστόσο η υπόθεση δεν συνδέεται με περιστατικό πλειστηριασμού ή απώλειας ακινήτου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ