Ένινγκ: «Προτιμώ να κερδίζω με 5-4 παρά με 1-0»

Παρουσιάστηκε και επίσημα ως νέος προπονητής του Άρη ο Μίχαελ Ένινγκ. Ο 54χρονος Γερμανός τεχνικός είχε την πρώτη του συνάντηση -που κράτησε περίπου 45 λεπτά- με τους εκπροσώπους του Τύπου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου και τον καλωσόρισε και τυπικά στην ομάδα ο Άγγελος Χαριστέας. 

Ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος των “κιτρίνων” πήρε πρώτος το λόγο, τονίζοντας: «Είναι μία ιδιαίτερη μέρα για την ομάδα μας. Καλωσορίζουμε το νέο μας προπονητή στην οικογένειά μας. Είμαι πολύ χαρούμενος. Του εύχομαι να έχει επιτυχίες. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό για την ομάδα και τους φιλάθλους. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

Εν συνεχεία, το λόγο πήρε ο Ένινγκ, ο οποίος στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Ευχαριστώ τον Άγγελο για τη συνεργασία που θα έχουμε. Σαν πρώτο σχόλιο, θα προσπαθήσουμε γρήγορα και συγκεντρωμένα για να έχουμε επιτυχίες. Επιτυχία δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά να τα πηγαίνουμε καλύτερα σε κάθε παιχνίδι και να κοιτάμε μόνο προς τα πάνω. Ως Γερμανός έχει μεγάλη αξία η ομάδα του Άρη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι κάτι που παρακολουθούμε στη Γερμανία. Είχα παίκτη τον Άγγελο. Έχω δει παιχνίδια του Άρη και κυρίως από την περίοδο που ανέλαβε ο Άγγελος. Ελπίζω να τα καταφέρουμε όλοι μαζί. Έχουμε λίγο χρόνο για να συνηθίσουμε ο ένας τον άλλον. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η πρώτη μου εντύπωση είναι πολύ καλή. Το υλικό είναι πολύ καλό, υπάρχει καλό κλίμα και είμαι αισιόδοξος».

*Το πλήρες τηλεγράφημα του Κ. Βρουλή στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

©Πηγή: amna.gr