(φωτό αρχείου)

Ενίσχυση δρομολογίων σε ελληνικούς προορισμούς από τη Lufthansa

Νέα δρομολόγια από και προς δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς θα προστεθούν το φετινό καλοκαίρι από τη Lufthansa.

Η απόφαση της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας «γεννήθηκε» μετά την αύξηση 12% των επιβατών που ταξίδεψαν στην Ελλάδα το 2017 με την εν λόγω εταιρεία, εν συγκρίσει με το 2016.

Δείγμα της ολοένα και μεγαλύτερης ζήτησης για τους ελληνικούς προορισμούς αλλά και της δυναμικής που έχει η Ελλάδα στον τουρισμό.

Ποια δρομολόγια εγκαινιάζονται

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας και Κύπρου του Ομίλου Lufthansa, Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, o Όμιλος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με 5 αεροπορικές εταιρείες (Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines και Eurowings), έχει παρουσία σε 20 ελληνικά αεροδρόμια και προσφέρει έως και 443 απευθείας πτήσεις ανά εβδομάδα προς 17 Ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Συγκεκριμένα, για το φετινό καλοκαίρι η Lufthansa εγκαινιάζει το νέο δρομολόγιο Σαντορίνη – Φρανκφούρτη, η SWISS εντάσσει στο πρόγραμμά της τη σύνδεση Καλαμάτα – Γενεύη, η Austrian Airlines παρουσιάζει 12 νέα δρομολόγια, ενώ η Brussels Airlines θα συνδέει για πρώτη φορά τις Βρυξέλλες με την Κέρκυρα, τη Ζάκυνθο, τα Χανιά, την Κω, τη Μύκονο, την Καλαμάτα και τη Σαντορίνη.

Τέλος η Eurowings, η χαμηλού κόστους θυγατρική της Lufthansa, θα προσφέρει φέτος το καλοκαίρι 1 νέες συνδέσεις, «ενώνοντας» την Κέρκυρα, το Ηράκλειο, την Κω και τη Ρόδο με αεροδρόμια της Γερμανίας και της Αυστρίας.