Ενοικιαζόμενα δωμάτια αποκλειστικά για γυμνιστές!

Το Airbnb και οι πλατφόρμες βραχυπρόθεσμης μίσθωσης δωματίων έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και πλέον περνάμε στο… επόμενο στάδιο, καθώς ήδη αρχίζουν να διατίθενται ενοικιαζόμενα δωμάτια αποκλειστικά για γυμνιστές!

Την αρχή έκανε η εταιρεία NaturistBnB, η οποία ιδρύθηκε από ένα ζευγάρι 40άρηδων στην Φινλανδία, όπως μετέδωσε το δίκτυο Nine News και δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Ενοικιαζόμενα για γυμνιστές και στην Αυστραλία

Ο ρουχισμός είναι «προαιρετικός» και ήδη η νέα τάση έφθασε και στην Αυστραλία, όπου τρία ακίνητα στην πολιτεία του Κουίνσλαντ διατίθενται με την επισήμανση αυτή. Τα τρία καταλύματα βρίσκονται στο Πορτ Ντάγκλας, την Νούσα και το Γκολντ Κόουστ.

«Αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι θα ήταν ωραίο αν υπήρχε μια πλατφόρμα ακριβώς σαν την Airbnb, αλλά αφιερωμένη σε αυτόν τον τρόπο ζωής», δήλωσαν οι συνιδρυτές της εταιρείας, Πέτρι και Μίνα Καρζαλάινεν, στο CNN Travel, όπως μετέδωσε το Nine News.

«Στην ιστοσελίδα μας όλα τα ακίνητα είναι στοχευμένα για εκείνους που ασκούν τον φυσικό τρόπο ζωής και τον γυμνισμό», συμπλήρωσαν.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Daily Mail