Ένθερμοι διαφημιστές της Κρήτης οι παράγοντες του SOCCA

Ως «καλοί πρεσβευτές» της Κρήτης και ένθερμοι διαφημιστές της, επιστρέφουν στις πατρίδες τους όλοι οι αθλητές, τα μέλη αποστολών από 40 κράτη, παράγοντες και βετεράνοι «θρύλοι» του ποδοσφαίρου, που συμμετείχαν στην κορυφαία διοργάνωση του Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου (SOCCA), στο Ρέθυμνο, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

«Είμαστε γεμάτοι Κρήτη και την παίρνουμε μαζί μας. Φεύγουμε πολύ ευχαριστημένοι και χαρούμενοι για όλα» δήλωσαν ξένοι αθλητές, μέλη αποστολών, φίλαθλοι, στα ΜΜΕ και στους εκπροσώπους της οργανωτικής επιτροπής, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, της Περιφέρειας Κρήτης.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ευχαρίστησε όλους, Έλληνες και ξένους, για την παρουσία τους στο Ρέθυμνο και την συμμετοχή τους στην παγκόσμια γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Όπως τόνισε, ήταν μία συνδιοργάνωση δυναμικής και συνεχούς προβολής της Κρήτης στο εξωτερικό, από τα κορυφαία ΜΜΕ, διεθνούς εμβέλειας, αλλά και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αναρτήσεις προβολής του τόπου, από αθλητές, μέλη αποστολών, Έλληνες και ξένους φιλάθλους.

Με το επιτυχημένο socca, που συγκέντρωσε 50.000 φιλάθλους, μεταξύ των οποίων μαθητές, «στο Ρέθυμνο υπήρξαν εκατομμύρια θεάσεις της Κρήτης και της κορυφαίας συνδιοργάνωσης της Περιφέρειας στο κόσμο» ανέφερε ο κ. Αρναουτάκης και ευχαρίστησε και τους δημοσιογράφους, που εκπροσώπησαν 70 κορυφαία διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα, φέρνοντας στο επίκεντρο το Ρέθυμνο και την Κρήτη, επί δέκα ημέρες.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης ευχαρίστησε, επίσης, τους εκπροσώπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και της οργανωτικής επιτροπής, καθώς και τους βετεράνους «θρύλους» του ποδοσφαίρου, Μιρτσέα Λουτσέσκου, εμβληματικό παίχτης της Δυναμό Βουκουρεστίου-πολυνίκη προπονητή με αποκορύφωμα την κατάκτηση του κυπέλου ΟΥΕΦΑ με την Σακτάρ, Ρον Άτκινσον, προπονητή της Manchester United, που μέσα σε δύο χρονιές κέρδισε δύο φορές το Κύπελλο Αγγλίας το 1983 και 1985, ενώ διετέλεσε προπονητής της Aston Villa και της Εθνικής Αγγλίας.

Όπως έγινε γνωστό, το γήπεδο των αγώνων, στην παραλία Ρεθύμνου, θα παραμείνει λίγες ημέρες ακόμη ανοιχτό, καθώς έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από περίπου 100 σχολεία, καθώς και συλλόγους και σωματεία να το επισκεφθούν.

 

©Πηγή: amna.gr