Επίσημο: Αυτοκτόνησε ο Dj Avicii

Ανακοινώθηκε και επισήμως αυτό που κυκλοφορούσε έντονα τις τελευταίες ημέρες, ότι δηλαδή ο θάνατος του διάσημου Dj Avicii οφείλεται σε αυτοκτονία.

Την είδηση επιβεβαίωσε με ανακοίνωση η οικογένειά του, αποκαλύπτοντας ότι ο αγαπημένος Σουηδός μουσικός αγαπούσε τη μουσική και τους θαυμαστές του, αλλά αδυνατούσε να αντέξει τη δημοσιότητα. «Πάλευε με σκέψεις για τη ζωή και την ευτυχία, αλλά δεν άντεξε άλλο…», ανέφερε χαρακτηριστικά η οικογένειά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας του Avicii:

«Ο αγαπημένος μας Tim ήταν μία εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που έψαχνε απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα. Ήταν τελειομανής, ταξιδεύοντας και δουλεύοντας σε τέτοιο βαθμό που οδηγήθηκε σε τεράστιο στρες.

Όταν σταμάτησε να κάνει εμφανίσεις, ήθελε να βρει μια ισορροπία στη ζωή του, ώστε να μπορέσει να κάνει αυτό που αγαπούσε περισσότερο, να γράφει μουσική.

Πάλευε με σκέψεις για τη ζωή και την ευτυχία… Όμως, δεν άντεξε άλλο. Ήθελε να βρει ηρεμία. Ο Tim δεν είχε φτιαχτεί για τη μουσική βιομηχανία. Ήταν ένας ευαίσθητος άντρας που αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά όχι τη δημοσιότητα.

Tim, θα σε αγαπάμε και θα μας λείπεις για πάντα. Ο άνθρωπος που ήσουν και η μουσική σου θα κρατάνε την ανάμνησή σου ζωντανή. Σε αγαπάμε. Η οικογένειά σου».