Επίσημο: Νέο -3 στον ΠΑΟ για τον Βέμερ

Ανακοινώθηκε και επισήμως το νέο -3 στον ΠΑΟ για τον Βέμερ. Η Super League προχώρησε στη σχετική ανακοίνωση τη Δευτέρα (30/4), κάνοντας γνωστό ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει χρονικό περιθώριο πέντε εργάσιμων ημερών, για να πληρώσει τον ποδοσφαιριστή και να πάρει πίσω τους τρεις βαθμούς.

Ειδάλλως, επέρχεται αυτομάτως ο υποβιβασμός στη Football League, όπως προβλέπει ο σχετικός κανονισμός, για την περίπτωση των τριών αφαιρέσεων βαθμών.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League για τον ΠΑΟ και τον Βέμερ:

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/03.04.2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Άρθρο 24, παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, αφού παρήλθε άπρακτη η εκ νέου προθεσμία των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του “επόμενου” αγώνα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  («ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 22 Απριλίου 2018) για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer, από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) ακόμα βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον ως άνω Κανονισμό, αν η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος (5 εργασίμων ημερών, ήτοι μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 7/5/2018), οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League».