Έρευνα διέταξε η αστυνομία για το βίντεο της Μενεγάκη!

Σε μπελάδες βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη για το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, καθώς η αστυνομία διέταξε έρευνα για να βρεθούν οι άνθρωποι που ευθύνονται για τους πυροβολισμούς που ακούγονται κατά τη διάρκεια του.

Η Ελένη Μενεγάκη ενώ βρισκόταν στην Κρήτη για τις Πασχαλινές μέρες ανήρτησε στο instagram μια μαντινάδα που της αφιέρωσαν κάποιοι Κρητικοί. Ενώ λοιπόν η παρουσιάστρια φαίνεται να απολαμβάνει τη μαντινάδα στο πλευρό του Ματέο Παντζόπουλου, ακούγονται κάποιοι πυροβολισμοί που την τρομάζουν.

Το βίντεο λόγω της μεγάλης του προβολής έφτασε και στα χέρια της αστυνομίας που αμέσως διέταξε προανακριτική έρευνα για να βρεθούν οι δράστες. Συγκεκριμένα, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής της ΕΛ. ΑΣ. στην Κρήτη Κ. Λαγουδάκης ζήτησε την έρευνα της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το patris, οι αστυνομικοί που θα διαλευκάνουν την υπόθεση οφείλουν να εντοπίσουν την ακριβή τοποθεσία, την ταυτότητα του, την ημέρα και το χρόνο που έπεσαν οι άσκοποι πυροβολισμοί. Κατάθεση πέραν των οργανοπαικτών θα πρέπει να δώσει ο Παντζόπουλος και η Μενεγάκη που ήταν παρόντες στο συμβάν.