Εργασίες συντήρησης από την ΠΚΜ

Εργασίες συντήρησης έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στην 16η εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου από σήμερα Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πρόκειται για εργασίες καθαρισμού του ερείσματος (κοπή χόρτων-αποψίλωση δέντρων) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας σε όλο το μήκος της εθνικής οδού.

Οι εργασίες θα εκτελούνται ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες με ώρα έναρξης στις 7:00 π.μ.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα εκτελούνται και στην 20ή επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης (Αγίου Βασιλείου-Ισόπεδος Κόμβος Επαρχιακής Οδού 2 προς Χορτιάτη) από σήμερα Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 έως και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019.

Όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας οι εργασίες αφορούν κυρίως στην αποκατάσταση του ασφαλτοτάπητα, ο οποίος παρουσιάζει έντονες καθιζήσεις και ρηγματώσεις σε όλο το πλάτος. Η ασφαλτόστρωση θα εκτελείται με αποκλεισμό λωρίδας κυκλοφορίας με εναλλάξ κυκλοφορία των δύο ρευμάτων από την ελεύθερη κάθε φορά λωρίδα στα αμφίδρομα τμήματα της επαρχιακής οδού και συγκεκριμένα: 1.000 μ. μετά τη διασταύρωση της 2ης Επαρχιακής οδού προς Χορτιάτη με την 20η επαρχιακή οδό (Αγίου Βασιλείου) και για μήκος 600 μ. περίπου. Οι εργασίες συντήρησης έχουν προγραμματιστεί να ξεκινούν στις 7 το πρωί.

 

©Πηγή: amna.gr