Ερνάντες: «Αν είμαι ομοσπονδιακός, θα… αναγκάσω τον Σκόλα να είναι στο Τόκιο»

Ως έναν από τους μεγαλύτερους ηγέτες στην ιστορία του αθλητισμού της Αργεντινής χαρακτήρισε τον Λουίς Σκόλα ο Σέρχιο Ερνάντες, κατά τη συνέντευξη Τύπου των -«ασημένιων» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας- «γκαούτσος», άμα τη αφίξει τους στο Μπουένος Αϊρες.

Η απάντηση που… ήθελαν να ακούσουν οι δημοσιογράφοι αφορούσε τη συμμετοχή ή μη του 39χρονου Λουίς Σκόλα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, τον ερχόμενο Ιούλιο. Και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «αλμπισελέστε», Σέρχιο Ερνάντες, τους την έδωσε. «Ο Λουίς είναι όπως ο Τζινόμπιλι. Είναι οι πιο δύσκολοι. Δεν σου λένε τίποτα. Δεν επιβεβαίωσε τίποτα, δεν μου έχει πει κάτι. Ωστόσο… έχω ένα προαίσθημα ότι θα είναι εκεί! Και αν είμαι εγώ ομοσπονδιακός προπονητής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα τον αναγκάσω να είναι!».

Ο Ερνάντες αποκάλυψε μάλιστα πως ο Σκόλα του είχε πει μετά από τη φιλική αναμέτρηση με το Πουέρτο Ρίκο πως η Αργεντινή μπορούσε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά συμβουλεύοντας μάλιστα τον ομοσπονδιακό τεχνικό να αρχίζει να μιλά στους διεθνείς γι’ αυτόν τον στόχο.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.