Αισιόδοξοι στο Ρολάν Γκαρός για τη φετινή διοργάνωση

Αισιοδοξία επικρατεί στους διοργανωτές του Ρολάν Γκαρός, με τον διευθυντή του Γαλλικού Γκραντ Σλαμ, να δηλώνει ανυπόμονος για να δει ακόμα μια χρονιά τα μεγάλα ονόματα του αθλήματος στο κορτ του “Φιλίπ Σατριέ”.

Όπως τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του, περιμένει τους περισσότερους κορυφαίους να δώσουν το παρών στο Παρίσι, παρά τον φόβο που υπάρχει γύρω από τον κορονοϊό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

“Η ΑΤΡ και η WTA δουλεύει πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες, ώστε να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για την διεξαγωγή των Grand Slams, έτσι ώστε οι αθλητές να παίξουν όσο περισσότερο γίνεται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πολλοί τενίστες δεν μπορούν να ζήσουν μακριά από το τένις. Δεν έχουν έσοδα να το κάνουν και εμείς προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα που θα τους βοηθήσει να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Όλοι έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν που θα παίξουν. Εμείς από την πλευρά μας, περιμένουμε τους περισσότερους κορυφαίους στο Παρίσι.

Την ώρα που το US Open επιβεβαιωμένα δεν θα έχει κόσμο στις κερκίδες, εμείς θα έχουμε φιλάθλους. Αυτό είναι σημαντικό για να διαλέξει κάποιος αθλητής να αγωνιστεί στο τουρνουά μας.

Ανυπομονώ να μάθω ποιοι θα έρθουν να διεκδικήσουν τον τίτλο στο Παρίσι και ποιοι θα επιλέξουν να μην αγωνιστούν. Φέτος, θα γίνουν και τα εγκαίνια της οροφής στο Philippe Chatrier. Δεν μπορώ να περιμένω”.

Δείτε επίσης: Νάπολι – Ρόμα: Υψηλό σκορ στο «Σαν Πάολο»

© politic.gr