Έξαλλη η Νάργες τα βάζει με τους χρήστες του twitter!

Η Λάουρα Νάργες είναι πραγματικά έξαλλη με τους χρήστες του twitter που ασχολούνται μαζί της και τη σχέση της με τον Μουρούτσο και τους απαντά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram.

Τελευταία ανάμεσα στις πολλές ατάκες που κυκλοφορούν στο twitter, κυκλοφορεί και αυτή που υπαινίσσεται τη σχέση της Νάργες με τον Κοκκινάκη. Μπορεί λοιπόν η Λάουρα Νάργες να αγαπά τα social media και το χιούμορ που μπορείς να κάνεις μέσα από αυτά αλλά η συγκεκριμένη υπόθεση όμως πως η σχέση της με τον Κοκκινάκη είναι ερωτική την έκανε πραγματικά έξαλλη.

«Αγαπητοί μου τουιτεράδες, μας κάνετε συχνά να γελάμε χάρη στις ιδιοφυέστατες ατάκες σας. Επειδή όμως ακόμα και το χιούμορ έχει τα όριά του και καμιά φορά προσβάλει, θα ήθελα να σας παρακαλέσω θερμά να σταματήσετε την κάθε μου ανάμειξη με τον Κώστα Κοκκινάκη και να σεβαστείτε τη σχέση μου με τον Μιχάλη την οποία εγώ προσωπικά τόσα χρόνια προσπαθώ να προστατέψω από κακόβουλα σχόλια μη εκθέτοντας την. Σας το ζητώ ευγενικά. Με αγάπη πάντα. Καλό σας βράδυ», ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας στο story της στο instagram.