Ευάγγελος Αντώναρος: «Ο Σαμαράς να μην είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές»

Πρόταση στον Κυριάκο Μητσοτάκη να πει δημόσια στον Αντώνη Σαμαρά ότι δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές απηύθυνε μέσω FB ο Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή το άρθρο του πρώην πρωθυπουργού που θέτει ευθέως θέμα μετεκλογικής συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής, στα πρότυπα της τριετίας 2012-2015.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή αποκαλεί τον Αντώνη Σαμαρά «ξένο σώμα στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη», υποστηρίζοντας ότι «όπως στο παρελθόν έπαιζε το δικό του βιολί επισωρεύοντας δεινά στον τόπο, έτσι και τώρα αντιστρατεύεται την επίσημη θέση της ΝΔ.

Η ανάρτηση Αντώναρου στο Facebook

“Για μια ακόμη φορά ο Αντώνης Σαμαράς αποδεικνύει ότι είναι ξένο σώμα στη μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη. Όπως στο παρελθόν έπαιζε το δικό του βιολί επισωρεύοντας δεινά στον τόπο, έτσι και τώρα: Χωρίς να υπάρχει ημερομηνία εκλογών εν όψει, αντιστρατευεται την επίσημη θέση της ΝΔ ( όπου προσπαθεί να μας πείσει ότι ανήκει) και μας λέει τι; Οτι τα απομεινάρια του ΠΑΣΟΚ είναι απαραίτητος εταίρος για τη ΝΔ.

Με όλα αυτά αποδεικνύει ότι () γράφει στα παλιά του παπούτσια τις θεσεις της ηγεσίας του κόμματος () υποσκάπτει την προοπτική νίκης () απλώνει χείρα βοηθείας στους εταιρους με τους οποίους σχημάτισε την εξαμβλωτική κυβέρνηση μετά τη συντριβή στις διπλές εκλογές τότε 2012 () έχει σαφές δική του ατζέντα.

Όλα αυτά υπαγορεύουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη μια απόφαση που πρέπει να πάρει και να κοινοποιήσει άμεσα: Να δείξει την πόρτα εξόδου στον Αντώνη Σαμαρά. Όχι φυσικά να τον διαγράψει. Απλά να του πει δημόσια ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ στις επόμενες εκλογές. Κι αν κάποιος από τους ένθερμους οπαδούς του εντός κι εκτός Κοινοβουλίου διαμαρτυρηθεί, να έχει την ίδια τύχη”.