Φερέιρα: «Αν θέλετε να σας πω ότι φταίω εγώ, τότε εγώ φταίω»

Ενοχλημένος από την αντίδραση και την αδυναμία της ομάδας του, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ανέλαβε την ευθύνη της πρώτης απώλειας βαθμών στο πρωτάθλημα, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου. Είπε συγκεκριμένα:

Για την εικόνα των παικτών του: «Αν θέλετε να μιλήσουμε για λάθη, δεν μπορούμε να πούμε πολλά για το δεύτερο γκολ για παράδειγμα. Μία μπαλιά στα τυφλά από τον τερματοφύλακα, μία ασυνεννοησία, ο αντίπαλος πήρε την μπάλα κι έγινε το σουτ. Η ομάδα πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθεί στην αμυντική της λειτουργία. Ο τερματοφύλακας είναι ο ίδιος. Η αμυντική γραμμή είναι η ίδια. Οι παίκτες του κέντρου άλλαξαν, αλλά αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Το φετινό παιχνίδι δεν διέφερε πολύ από το περσινό. Ξεκίνησε με πολλά φάουλ, κάρτες… Παίχτηκε περισσότερο με το κεφάλι. Με όλο το σεβασμό για την αντίπαλη ομάδα, ήρθε εδώ να αμυνθεί, να κλέψει βαθμούς από δικά μας λάθη. Με βάση την εικόνα του αγώνα, αν θα έπρεπε να κερδίσει μία ομάδα, αυτή θα ήταν ο ΠΑΟΚ.

Είχαμε ένα γκολ που ακυρώθηκε, είχαμε δοκάρι, πολλές ευκαιρίες και πολλά σουτ μέσα από την περιοχή. Αλλά σε κάθε περίπτωση, είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα και καλή φυσική κατάσταση έχει και καλή πνευματική κατάσταση. Ξέρω καλά ότι όλοι οι οπαδοί μας ήθελαν να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα. Κάναμε μία πολύ καλή εβδομάδα προετοιμασίας. Δυστυχώς, καταφέραμε να πάρουμε μόνο έναν βαθμό. Το ποδόσφαιρο είναι και αποτελεσματικότητα. Ο αντίπαλος δεν χρειάστηκε πολλές ευκαιρίες κι εμείς για να βάλουμε δύο γκολ, χρειαστήκαμε 17 ευκαιρίες. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας».

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.