Γ. Πατούλης: Θα καθαριστεί και το τελευταίο ρέμα της Αττικής. Δεν θα νιώσει κανένας πολίτης απροστάτευτος

 Με εντατικούς ρυθμούς, τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας εκτελούν  απο το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθαρισμούς ρεμάτων, σε δήμους της Αττικής, για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων, με εντολή του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, .
 Κατά  το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκαν καθαρισμοί σε τμήματα ρεμάτων εντος αστικού ιστού, στους δήμους Αγ. Αναργύρων – Καματερού (ρ.  Πικροδάφνης) και Αμαρουσίου (ρ. Σαπφούς). Σημερα οι εργασίες καθαρισμού συνεχιστηκαν στο αμαξοστάσιο του Δ. Αμαρουσίου και  στην οδό Μυκάλης του Δ. Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
Σε μήνυμα του ο κ. Πατούλης επισημαινει ότι  έδωσε  εντολή να προχωρήσουν τα συνεργεία της περιφέρειας σε ενδελεχείς καθαρισμούς των ρεμάτων, σε όλο το λεκανοπέδιο,  “με συνέπεια στις προεκλογικές εξαγγελίες για τη διασφάλιση της ζωής και της περιουσίας των πολιτών”. Ενημερώνει ότι οι  εργασίες   θα συνεχιστούν και τα Σαββατοκύριακα, “μέχρι να καθαριστεί και το τελευταίο ρέμα της Αττικής, ώστε να περιορίσουμε όσο είναι δυνατό τον κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων”.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.