Γάλλος υποστηρίζει ότι είναι εγγονός του Χίτλερ – Θα κάνει τεστ DNA

Η υπόθεση ενός υδραυλικού από την Γαλλία ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι ο εγγονός του γνωστού δικτάτορα της Ναζιστικής Γερμανίας Αδόλφου Χίτλερ έχει λάβει αρκετά μεγάλες διαστάσεις στην Ρωσία. Μάλιστα, για να το αποδείξει θα υποβληθεί σε τεστ DNA.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γάλλος υδραυλικός Φιλίπ Λορέ, είχε εμφανιστεί σε εκπομπή του τηλεοπτικού ρωσικού καναλιού NTV. Ο ίδιος, με τα λίγα και σπαστά ρωσικά που γνωρίζει είχε ζητήσει την βοήθεια της Ρωσίας. «Ρωσία, εκλιπαρώ για βοήθεια». Ο λόγος για τον οποίο ζήτησε την βοήθεια της συγκεκριμένης χώρας, είναι επειδή εκεί φυλάσσεται τμήμα του κρανίου και της σιαγόνας του Χίτλερ το οποίο είχαν μεταφέρει άνδρες του ρωσικού στρατού το 1945 από το Βερολίνο στην Μόσχα.

Ο Λορέ υποστηρίζει ότι ο ίδιος είναι εγγονός του Φύρερ καθώς θυμάται όταν ήταν παιδί πως ο πλέον νεκρός πατέρας του, του είχε πει μια μέρα τόσο σε εκείνον όσο και στα άλλα αδέλφια του πως «Παιδιά, έχω κάτι να σας πως, ο παππούς σας είναι ο Αδόλφος Χίτλερ».

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως το 1916 η 19χρονη τότε γιαγιά του Σαρλότ γνώρισε τον 28χρονο αξιωματικό του γερμανικού στρατού, ο οποίος είχε ταξιδέψει στη Γαλλία και μάλιστα, η νεαρή γυναίκα πόζαρε και σε έναν από τους πίνακές του.

Τώρα, το μόνο που μένει είναι να αποδεχθεί από το τεστ DNA, αν αληθεύει η ιστορία του 62χρονου Λορέ.