Για λάσπη και συκοφαντία κατηγορεί τον Βαρδινογιάννη η Αλιμόνου!

Η κόντρα για την επιμέλεια των παιδιών Αλιμόνου – Βαρδινογιάννη συνεχίζεται σε ακόμα πιο έντονο βαθμό με το μοντέλο να κατηγορεί τον πρώην σύζυγο της πως την συκοφαντεί.

Αφού,  ενημερωθήκαμε αναλυτικά για την υπέρογκη διατροφή που ζήτησε η Τζίνα Αλιμόνου από τον Παύλο Βαρδινογιάννη, τώρα ξεσπά σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην άντρα της που τη θέλουν εθισμένη στο αλκοόλ και ανίκανη να φροντίσει τα παιδιά της.

«Έχω εντολή να δηλώσω εκ μέρους του εντολέα μου, του κ. Παύλου Βαρδινογιάννη ότι ο δικαστικός αγώνας γίνεται με μόνο σκοπό τη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας και της ψυχικής υγείας των τεσσάρων παιδιών του, καθώς έχει σοβαρούς λόγους να ανησυχεί σφόδρα», δήλωσε εκ μέρους του Παύλου Βαρδινογιάννη η δικηγόρος του, Ελένη Τζούλη στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Η απάντηση από το δικηγόρο της Τζίνας Αλιμόνου δεν άργησε να έρθει: «Είναι παντελώς ψευδή και ανυπόστατη και αυτή η κατηγορία. Με μεγάλη μου λύπη, διαπιστώνω ότι η ‘επιχείρηση’ λάσπης και συκοφαντίας είναι το μόνο μέσο του Παύλου Βαρδινογιάννη για να αφαιρέσει τα παιδιά από τη μάνα τους, παρότι η δικαιοσύνη έχει αποφασίσει 2 φορές αντίθετα» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όλα αυτά, εντάσσονται στη διαρκή επιχείρηση εκφοβισμού που ακολουθεί απέναντί μου, μέσα και έξω από το σπίτι, για ένα μεγάλο διάστημα ήδη. Ένα έχω να σας πω. Ότι με όλους αυτούς τους τρόπους και τις μεθοδεύσεις, δείχνει την μεγαλύτερη ασέβεια και αδιαφορία προς τα παιδιά μας. Αυτά όμως, παρά την παντελή απουσία του πατέρα τους από την ανατροφή τους έχουν μια πολύ καλή φυσική και ψυχοσωματική ανάπτυξη και υγεία και διακρίνονται στο σχολείο, για την αγωγή τους και τον καλό τους χαρακτήρα. Είναι από τα πιο αγαπητά παιδιά, από τους δασκάλους και από τους συμμαθητές τους».