Για να μην του κατεδαφίσουν το σπίτι πέταξε την κόρη του στο κενό! (pics)

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες, στις οποίος διακρίνεται ένας πατέρας να απειλεί ότι θα πετάξει την ενός έτους κόρη του από την σκεπή του σπιτιού του στο κενό. Ο ίδιος απειλούσε με αυτόν τον τρόπο τις αρχές να μην κατεδαφίσουν το σπίτι του.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Kwadwesi της Νότιας Αφρικής, όπου οι αρχές επιχείρησαν να κατεδαφίσουν μερίδα αυθαίρετων σπιτιών.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, προσπάθησε να απειλήσει τις αρχές να μην κατεδαφίσουν το σπίτι του, κρατώντας ανάποδα την κόρη του και απειλώντας να την πετάξει από την σκεπή.

Πέταξε την κόρη του στο κενό

Ο άνδρας τελικά έκανε πράξη την απειλή του και πέταξε την κόρη του στο κενό. Ευτυχώς όμως εκεί ήταν οι άνδρες της αστυνομίας οι οποίοι την έπιασαν εγκαίρως.

Το σοκαριστικό μάλιστα στην όλη υπόθεση, είναι το γεγονός πως στο σημείο είχε συγκεντρωθεί πλήθος το οποίο παρότρυνε τον άνδρα να πετάξει την κόρη του.

Εν τέλει ο άνδρας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, και η κατεδάφιση της οικίας του προχώρησε κανονικά. Το μικρό κοριτσάκι επέστρεψε κανονικά στην μητέρα του.